Teefjes

 
 
Chihuahua-Lovers

Wij zijn geen winkel of kennel. Onze dieren leven samen met ons in huis. We hebben een grote passie voor chihuahua's. Wij fokken uit FCI/UCI geteste lijnen met mooie tittels behaald in de bloedlijnen, ter verbetering van het chihuahua ras! Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring.
     
 
Huidige teefjes

          
                                                           
 
 
 
                                                          
 
 
                                                        
 
 
                                                      
 

 
 
                                                    
 
 
                                                
 


      Vroegere teefjes 
 Afbeelding invoegen
                  
                                    Lovely
 
 
 

Afbeelding invoegen
 
                                 Faith
           


   Duvessa
3kg FCI uit mooie lijnen 

Ch Ejani Los Diablos Pequenos haar grootvader is world champion!

Duvessa verblijft in een geweldig gastgezin. 

 

 
Vienna choco merle  langhaar uit nationaal en wereld kampioenen
Fanny LH 
Roepnaam: Vienna
UCI stamboom uit toplijn
Volgende titels zijn behaald in de lijn:
"Europa-Cup-Sieger", "Olympia-Bundes-Sieger"
"Weld+Olymp+Bundes+Eu-Cup-SG .Berlin+Deutschlan Sieger"
"Wt-Id+Bd+Ch-Dtld+EU+Olymp+Berlin-Sg."
" Wt+Nat+Int-Jgd-Ch.,Dtld+vielf.Sg
Viénna is overleden intussen. 
 
 
 


                     

 

    

 

Afbeelding invoegen

Mucha (2008) - Mundy - Kitty (2007): verblijven bij mijn dochter                                                         

        

 

                                              


CHIHUAHUA'S
                                                                                    
Copyright.
Niets van deze website mag zonder toestemming overgenomen worden.Terug naar boven 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 CHIHUAHUA 


af en toe schattige chihuahua pups te koop, in speciale kleuren zoals chocola,lavendel,merle,mokka,smoke,mokka lavendel...enz.
Zola ons langhaar Chihuahua reutje in de kleur bleu smoke bied zijn diensten aan als dekreu, hij heeft een stamboom Sint Hub. uit toplijn.
De vader van onze dekreu is belgisch kampioen, verder in opgaande lijn vele titels behaald op de tentoonstellingen.


Chihuahuafokker, fokker en verkoper van chihuahua rashonden
pup,chihuahuapuppys, puppys,chihuahuapuppy,Chihuahua,chihuahuas,chihuahuapup,chihuahuachihuahua puppy chihuahuachihuahua klein puppy .
Eén van de meest karakteristieke, uiterlijke kenmerken van de Chihuahua is zijn hoofd. Fokkers spreken over een ?goed gerond appelhoofd

Eén van de meest karakteristieke, uiterlijke kenmerken van de Chihuahua is zijn hoofd. Fokkers spreken over een ?goed gerond appelhoofd

De naam Tea-Cup is verzonnen door Broodfokkers die helaas een centje wilde verdienen aan de chihuahua-hype.
Mensen wilden een klein-mini-beestje die je mee kunt slepen. 
Dus er werd gefokt op de verdwerging van dit al zo kleine ras. Tea-cup is het 'naampje' wat hieraan hangt, maar helaas is het niets minder dan het fokken met te kleine hondjes, met als uitkomst vaak ongezonde hondjes met waterhoofdjes, te open fontanel enz.

Soms worden deze te kleine hondjes die vaak zwak zijn ook nog eens slecht gevoed om ze klein te houden. Geen lekkere bolle puppy-buikjes, maar magere kleine zwakke hondjes. Ze krijgen vlak voor de verkoop suikerwater voor een opleving, en thuis begint dan de ellende.

Mini Chihuahua of tea-cup

Deze benamingen zijn voor de Chihuahua onjuist: in de rasstandaard van de Chihuahua komt uitsluitend de naam "Chihuahua" voor, met 2 vari?teiten: de korthaar en de langhaar Chihuahua. In de rasstandaard wordt als ideale gewicht voor een volwassen hond genoemd: tussen 1,5 en 3 kg. Er bestaan ook zeer kleine Chihuahuas (tussen 500 en 1500 gram). Chihuahuas met een zwaarder lichaamsgewicht dan 3 kg worden op tentoonstelling gediskwalificeerd.

Met "Mini-chihuahua" of "Tea-cup" wordt op internet vaak geadverteerd (meestal door niet erkende fokkers en zgn. "particulieren") om bij kopers de indruk te wekken dat de bewust te klein gefokte hond speciaal, zeldzaam en kostbaar is. Integendeel, een bewust te klein gefokte Chihuahua heeft vaak een grote open fontanel en niet gesloten schedelnaden. Denk aan het risico hiervan! Door kruising van zeer kleine vader met zeer kleine moeder kunnen deze pups bovendien ernstige gezondheidsproblemen hebben, of later krijgen, bijv. een waterhoofd, schildklier- of leverproblemen. Natuurlijk kan in een nestje met normale ouders best eens een kleine Chihuahua voorkomen, dit kan een heel gezond hondje zijn. Tot voor een aantal jaren geleden stond in de offici?le F.C.I.-rasstandaard van de Chihuahua dat de open fontanel één van de raskenmerken van de Chihuahua is. Gelukkig is deze tekst veranderd en staat er nu in dat de fontanel bij voorkeur gesloten is, maar een kleine fontanel is toegestaan. Een grote open fontanel is op tentoonstellingen zelfs een diskwalificatiefout.


CHIHUAHUA'S

af en toe schattige chihuahua pups te koop, in speciale kleuren zoals chocola,lavendel,merle,mokka,smoke,mokka lavendel...enz.
Zola ons langhaar Chihuahua reutje in de kleur bleu smoke bied zijn diensten aan als dekreu, hij heeft een stamboom Sint Hub. uit toplijn.
De vader van onze dekreu is belgisch kampioen, verder in opgaande lijn vele titels behaald op de tentoonstellingen.

Onze chihuahua zijn langharige en af en toe hebben we mini chihuahua pups te koop, in kleuren zoals chocola, lilac, tabby, brindel, lavendel, merle, mokka, smoke, beige, zwart, wildkleur,mokka lavendel, blauw, schoko, chocolade, schoko ...enz.
De foto's van onze langharige chihuahua pups vind je op pagina " kleuren pups" op onze website.
Op onze website vind je heel veel informatie over de chihuahua, teacub chihuahua, drachtigheidskalender, socialiseren, normale maat van chihuahua, mini chiwawa.
Koop altijd bij een betrouwbare chihuahua fokker en informeer jezelf heel goed eer je een chihuahua koopt.!
Af en toe schattige chihuahua pups te koop bij chihuahua lovers, wij wonen in de provincie Antwerpen in de kempen.
Wij leven samen met onze grote liefde de chihuahua's

je ziet het zoveel staan op het internet en ze zijn zo schattig die kleine pupjes in speciale kleuren: chihuahua puppies te koop of chihuahuapups in de kleuren zoals chocola, bleu, lavendel, mokka, beige, Bleu merle, blond of chihuahua pupjes te koop of regelmatig een nestje beschikbaar en te koop of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua reu langhaar te koop of mini chihuahua pups in erkende kennels te koop of chihuahua teefje te koop of chihuahua reutje te koop of chihuahuapups in kleuren zoals chocola,bleu,lavendel,mokka,beige,Bleu merle en blond te koop of chihuahua pupjes langhaar regelmatig een nestje beschikbaar of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua teacub te koop of mini chihuahua kennel heeft mini chihuahua teefje te koop of chihuahua teefje herplaatser te koop of chihuahua reutje te koop of hobby fokker van chihuahua heeft een reu en een teef te koop of hobby fokkers van chihuahua's heeft pups om te verkopen of kennel enkel met stamboom sint hubertus heeft korthaar chihuahua pups te koop.
Let wel heel goed op waar je u chihuahua pup aankoopt, het is het beste dat je u eerst heel goed informeerd, dat je de chihuahua ouderdieren ook te zien krijgt, is dit niet het geval koop dan je chihuahua elders aan waar je de ouders van de chihuahua pups wel te zien krijgt.

Wij zijn een erkende chihuahua hobby particulier fokker,af en toe hebben we een nest langhaar en korthaar chihuahua pups te koop bij onze kennel genaamd chihuahua lovers.
Je kan best een chihuahua kopen bij een erkende kennel particulier of hobby kennel.
Onze chihuahua's worden met de grootste zorg gefokt, binnenhuis grootgebracht, gesocialiseert en met veel liefde verzorgd.
Onze pupjes,wat zijn ze toch lief die kleine chiwawa's.


Informatie


Onze chihuahua ouder dieren stammen allen af uit zéér goede bloedlijnen en zijn zeer zorgvuldig uitgekozen.
Ze hebben stambomen van Sint hubertus van FCI, ons Viénna heeft een stamboom van UCI, volgende titels zijn behaald in de lijn :

"Europa-Cup-Sieger" "Olympia-Bundes-Sieger"

"Weld+Olymp+Bundes+Eu-Cup-SG.Berlin+Deutschland-Sieger"

" Wt-Id+Bd+Ch-Dtld+EU+Olymp+Berlin-Sg."

" Wt+Nat+Int-Jgd-Ch.,Dtld+vielf.Sg "
verder heb je nog volgende verenigingen die stambomen of Pedigree afleveren en dan kan je ook deelnemen aan tentoonstellingen: VRZ, CFD, UCI, FCI, VK,VDH,DHS,VRZe.V., CKD, CC,Niet alle fokkers of kennels hebben er kaas van gegeten hoe chihuahua's op een deftige manier te fokken wij met onze erkende hobby kennel hebben ook genetica en erflijkheidsleer bestudeerd en door de jaren ervaring mogen wij zeker over erkenning praten.
De kleinste honden ter wereld.


Chihuahua hondjes zijn afkomstig uit Mexico, en een chihuahua is het kleinste hondje ter wereld. chihuahua's zijn eigenzinnige, overmoedige en speelse hondjes met karakter. Bekijk onze beschikbare chihuahua pups nu op onze website .

Karakteristieken

Er zijn 2 versies verkrijgbaar :
Langharige Chihuahua en
Kortharige Chihuahua.
Je ziet ze in alle mogelijke kleuren. Wij zetten regelmatig nieuwe foto's van de beschikbare Chihuahua pups op deze site.


Zeer prachtige Bleu en Choco merle pupjes,reutjes en teefjes af en toe te koop met stamboom uit toplijn van sint hubertus !
Wij hebben twee mooie chihuahua reutjes en teefjes te koop en mini chihuahua pups.
Langharige chihuahua pupjes in speciale kleuren zoals lavendel,merle,chocola,choco,beige,blond,mokka,bleu, af en toe beschikbaar.Wij zijn chihuahua hobby fokker van langharige chihuahua's met de nodige kennis over genetica en erflijkheidsleer.Heel veel rasinformatie over chihuahua fokker, mini chihuahua's op onze website.informatie over de chiwawa op onze site en over de chihuahua fokker en let goed op wanneer je een pup koopt bij een chihuahua fokker,niet iedere chihuahua fokker heeft het goed voor met de minnie hondjes .
Intresse in chihuahua puppys langharig met speciale kleuren?ga altijd bij een goede betrouwbare chihuahua fokker.Chihuahua kopen,doe dit niet impusief ook niet met andere dieren of honden ,hondjes,puppies,pups,dieren...enz.


chihuahua pups zijn o zo schattig .chihuahua pups zijn niet anders als andere puppies,denk na als je chihuahua pups of een pup wil aankopen en koop chihuahua pups of pup niet zonder na te denken,neem je tijd.


CHIHUAHUA,PUPS,TE,KOOP,CHIHUAHUA,MINI,PUP,TE,KOOP
CHIHUAHUA pup te koop bij chihuahua lovers !
Regelmatig een teef of reu te koop in chocola.
Koop niet impulsief een chihuahua pup maar neem eerst uitgebreid informatie over de chihuahua pup die je wenst te kopen !

Zola ons Chihuahua reutje kleur bleu smoke, met stamboom Sint Hubertus uit toplijn bied zijn diensten aan als dekreu, maar is niet te koop mensen.

MOMENTEEL EEN SCHATTIG CHIHUAHUA PUP TEEFJE TE KOOP IN CHOCOLA KLEUR.

Onze chihuahua pups worden gezellig in huis grootgebracht.
We hechten ook veel belang aan het socialiseren van onze chihuahua pups alvorens ze verkocht worden en naar hun nieuwe baasjes gaan. Eens de pups aan hun nieuwe baasjes verkocht zijn, zetten zij het socialiseren van de chihuahua pupjes verder, wat héél belangrijk is.

een chihuahua pup koop je niet inpulsief, trouwens geen enkel dier !

EEN CHIHUAHUA IS EEN VRIEND VOOR HET LEVEN EN NIET ZOMAAR IETS DAT JE EENS EVEN SNEL KOOPT !
Een chihuahua pup kan je kopen in alle kleuren .
Chihuahua puppys kan je ook makkelijk houden op een appartement.
chihuahua pups zijn ook héél aanhangkelijk en zitten niet graag alleen thuis , zekers niet te lang.
Je hebt mini chihuahua's die je kan kopen, ze worden ook wel eens de teacub genoemd, doch deze zijn niet erkent en krijgen ook geen stamboom.


Wij hebben chihuahua's, langharige te koop in verschillende chihuahua kleuren, chihuahua's in blauw, chihuahua mini puppies, chihuahua mini mini, chihuahua chocola pups, chihuahua pups in bleu merle, Chihuahua puppys, Chihuahua puppy, Chihuahua puppys, Chihuahua klein puppy,Chihuahua pups en puppies beschikbaar, Chihuahua minni of hele kleine minni minni chihuahua, Chihuahua puppy te koop met mooi appelkopje.

Meer info over de chihuahua

De Chihuahua is het kleinste hondenras ter wereld.
De Chihuahua is een echte gezelschapshond.
Chihuahua?s worden vaak schoothondjes genoemd.
Vaak is er één persoon binnen het gezin waarmee de Chihuahua een extra hechte band aangaat. Hoewel de meeste Chihuahua?s zo?n ?voorkeursbaasje? hebben, kunnen ze meestal ook prima opschieten met de andere gezinsleden - inclusief eventuele andere huisdieren.
Kortharige Chihuahua?s zijn qua karakter over het algemeen pittiger en feller dan hun langharige .
Het karakter van een langhaar chihuahua reutje is eender aan een langhaar chihuahua teef.
Een chihuahua met stamboom Sint Hubertus is evengoed als een chihuahua zonder stamboom , zolang de fokker maar weet met wat hij bezig is.
De chihuahua is een hondje die een groote persoonlijkheid heeft.


Chihuahua puppy te koop bij chihuahualover.bes in speciale kleuren ! aangeboden Chihuahua puppy te koop in chocola en ook een reutje te koop in bleu met mooi appelkopje. Chihuahua puppy te koop in mokka,choco,lavendel,merle...enz. We verkopen maar af en toe Chihuahua puppy's.

chihuahua kopen? Ze zijn zo schattig ze bieden je zelfs al een chihuahua pup aan die je kan laten overkomen met het vliegtuig.
chihuahua die met liefde en veel zorg werden grootgebracht. 
Onze chihuahua's hebben een FCI stamboom uit zéér goede bloedlijnen. 
Website info: Chihuahua fokkers, Chihuahua pups te koop, chihuahua pups, Chihuahua honden, Chiwawa puppy, lange jas Chihuahuas, gladde vacht Chihuahuas, Chihuahua pups & fci showkwaliteit Chihuahuas.Voeg deze pagina toe aan uw favorieten.
chihuahua koopovereenkomst.Chihuahua te garanderen.Sales Verkoop.Contract Contract. Onze Garantie.Chihuahuas te koop.Chihuahua Puppies Chihuahua pups, puppies .Verkocht Chihuahuas.Chihuahuas zijn zo lief.
Chihuahua redt
Chihuahua Info van de Gezondheid
Onze show kwaliteit Chihuahuas
Show Show
News Nieuws
Health Gezondheid
Information Informatie
Sold Puppies Verkocht Puppies
Chihuahuas | Chihuahuas for Sale. | Chihuahua te koop in Californi?. 
Chihuahua gezondheid

Chihuahua puppies for sale | Teacup Chihuahuas for sale | Chihuahua puppy breeders | tiny chocolate Chihuahua puppies | tiny merle Chihuahua puppies for sale | Information On Chihuahua puppies | California Chihuahua breeders | Chihuahua puppy dog breeder email | Online Chihuahua puppy breeders websites | Chihuahua puppies of the past | Long hair Long coat Chihuahua puppies | AKC Chihuahua articles | teacup Chihuahua puppy pictures | Chihuahua Information | Chihuahua pups for sale | Applehead Chihuahua puppies | Chihuahua for sale | California Chihuahua breeders | Teacup Chihuahua breeder | Blue Chihuahua breeders | Chihuahua Pups | Buying Chihuahuas online Chihuahua pups te koop | Teacup chihuahua te koop | Chihuahua pup fokkers | kleine chocolade Chihuahua pups | kleine merle Chihuahua pups te koop | Informatie Op Chihuahua pups | California Chihuahua fokkers | Chihuahua pup fokker e-mail | Online Chihuahua pup fokkers websites | Chihuahua pups van het verleden | Lang haar met lange jas Chihuahua pups | AKC Chihuahua artikelen | chihuahua puppy foto's | Chihuahua Informatie | Chihuahua pups te koop | Applehead Chihuahua pups | Chihuahua te koop | Californi? Chihuahua fokkers | chihuahua fokker | Blue Chihuahua fokkers | Chihuahua Pups | kopen Chihuahuas online
| Chihuahua breed Standards | Information on teacup chihuahuas | Feeding your Chihuahua puppy | Pictures of Chihuahua puppies | Chihuahua dogs | Blue Chihuahuas | Chocolate Chihuahuas | Merle Chihuahuas | Teacup Chihuahua puppies for sale! | Chihuahua rasstandaarden | Informatie over teacup chihuahuas | Het voeden van uw Chihuahua pup | Foto's van Chihuahua pups | Chihuahua honden | Blue Chihuahuas | Chocolade Chihuahuas | Merle Chihuahua | chihuahua pups te koop! located, find | micro mini Chihuahua for sale | tiny exotic teacup chihuahuas gelegen, te vinden | micro mini chihuahua te koop | kleine