SCHATTIGE CHIHUAHUA PUPS TE KOOP

 
 
 Op deze pagina leest u of er pups te koop zijn.
 
 
        Korthaar en langhaar teefjes te koop.
        


    
         tricolor langhaar reutje te koop.
          

Meer informatie kan via   of +32 485 073 279                            
                     
                 
                                           Zie ook onze facebook voor meer foto's en fimpjes               

                     

Onze pups groeien op in de huiskamer samen met onze andere chihuahua's zodat ze gewend raken aan soortgenoten en gesocialiseerd worden met het dagelijks leven. De pups krijgen de benodigde inentingen, ontwormingskuren en worden door de dierenarts onderzocht. Ook worden de pups gechipt. Dit staat allemaal in hun Europese paspoort voor gezelschapsdieren. U krijgt garantie volgens de wet voorgeschreven in Belgie, informatie over de ouders, tips en aanwijzigingen voor de verdere verzorging en voedingsadvies. De ouders zijn steeds aanwezig net als enkele grootouders. Onze pups stammen allen af uit top lijnen met enkele wereld kampioenen, nationale en internationale titels. Onze ouderdieren worden getest op erflijke aandoeningen. Stambomen van onze bloedlijnen zijn steeds in te zien. Onze pups worden enkel verkocht als gezinshondje. Er worden geen stambomen aangevraagd voor de pups. 
 
 
                                       
 
 

      
                                        
 
               
                                 Hieronder enkele foto's van pups bij ons geboren.
  
 
 
                                                
 


                                               Afbeelding invoegen  
 
 
                             
                                      
                                      
 

 
                   
 
 
                                     
                      
 
                     Op mijn Facebook staan ook leuke recente foto's en filmpjes! 
 
                       
                                                                         Mijn facebook klik hier
                                    
                                                   
                                
                                                  
                                               
              
                  
                       
 
 
 
          

                                   
                                

                      


                                                              DierenVerhaal.pps
                                                       

 
                                                              

Terug naar boven

 
Copyright.
Niets van deze website mag zonder toestemming overgenomen worden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chiwawa of chihuahua

Chihuahua pups te koop

Hoe herken je een goede fokker?
Misschien wanneer het er spik en span uitziet? Als hij in een schuur zit die schoon en fris ruikt? Het is af te raden een pup te kopen uit een schuur waar enkel de pups verzorgd worden.  Neem je een pup van 7 weken uit deze ruimte, dan is er nog veel inhaalwerk. Het is van groot belang voor het welzijn van de pup dat hij gewend is aan dagdagelijkse geluiden. Hier bedoel ik mee: radio, stofzuiger, tv, kinderen, soortgenoten of andere dieren, alles waar ze later mee geconfronteerd worden. In het slechtste geval verkoopt de fokker de pups niet op tijd. Het hondje wordt op 12 weken uit de ruimte gehaald en zal het niet meer kunnen wennen aan het normale leven.  Het heeft zoveel gemist dat dit niet meer goed te maken is. Op deze manier merk je het verschil tussen een fokker met een beperkt aantal honden en een puppyfarm, die tientallen rassen aanbiedt. Bij een hobby fokker zullen de hondjes deel uitmaken van het gezinsleven. De hondjes zullen nergens zo intensief alle indrukken leren dan tussen een nestje dat in de huiskamer is opgegroeid. 

Van 3 tot 12 weken is een belangrijke periode (inprentingsfase), het grootste gedeelte zijn de pups bij de fokker. Dit is de meest geschikte tijd om met alles kennis te maken. Met andere rassen, andere dieren, verschillende soorten mensen, ?  Zijn ze al meerdere keren buiten geweest? Zodat het zindelijk maken niet opeens doodeng is, in die nieuwe omgeving met allerlei afleiding.  Als het te veel van het goede ineens is,  zal er van plassen geen sprake zijn.  Als hij er rustig aan kan wennen, zal dit niet voorkomen. Wij leren onze pups vanaf 4 weken kennismaken met de kattenbak en buiten als weer het toelaat.

Wist u trouwens dat veel fokkers geen toegang geven om rond te kijken? Dit zijn vaak adressen waar meerdere nesten pups zitten. Een mogelijke reden zal zijn dat er kans is op besmetting van een bacterie, er zal eerder iets te verbergen zijn.  Wel kan het zijn dat u niet aan de pups mag komen, maar als zelfs kijken niet toegestaan is, bedenk u dan wel waar u aan begint. Ge?soleerd opgroeien zal blijvende schade geven! Gaat u bij nesten met pups kijken, doe dat dan bij maximum 1 adres per dag. Het zou kunnen dat u bacteri?n meeneemt naar het volgende adres. 

Het is belangrijk dat de pup naar de nieuwe eigenaar gaat tussen de 7de  en de 8ste week. Je kan nog optimaal gebruik maken van die nieuwsgierige periode of socialisatie periode. De leeftijd van ?het bij de moeder weghalen? van de pups maakt ook een verschil. Veel fokkers doen dit in een vroeg stadium, ongeveer op 5 weken. Het voordeel voor de broodfokker  is dat de teef weer snel kan ?opdrogen? en herstellen voor een volgend nest.  Het voordeel van pups die tot de 7de week bij een sociale moeder verbleven is dat de opvoeding deels door haar is bijgebracht.  Als de pup bijvoorbeeld te hard bijt in de tepel, zal de moeder dat corrigeren. 

Waar moet je op letten bij de aankoop van een chihuahua? Je moet je eerst afvragen naar wat je eigenlijk op zoek bent. Elk ras is anders, informeer dus eerst goed over het ras zelf. De fokkers zelf weten heel veel over het ras. Ga eens kijken op een tentoonstelling of clubmatch, kijk goed naar de hondjes, ga na afloop van de keuring naar de mensen die ze exposeren toe en praat met hen. Laat u nooit verleiden door een aandoenlijk pupje, beslis pas wetende wat u wilt. Zoekt u een gezelschapshond of wilt u later ook tentoonstellingen doen? Wilt u later zelf een nestje? Wilt u een sportieve hond voor lange wandelingen of zoekt u enkel gezelschap in huiselijke sfeer? Er spelen verschillende factoren waar u eerst over moet nadenken. Een eerlijke fokker zal u inlichten en u verder helpen met je keuze. 

  Tea-cup Chihuahua

Deze benamingen zijn voor de Chihuahua onjuist: in de rasstandaard van de Chihuahua komt uitsluitend de naam "Chihuahua" voor, met 2 vari?teiten: de korthaar en de langhaar Chihuahua.

Met "Tea-cup" Chihuahua wordt op internet vaak geadverteerd (meestal door niet erkende fokkers) om bij kopers de indruk te wekken dat de bewust te klein gefokte hond speciaal, zeldzaam en kostbaar is. Integendeel, een bewust te klein gefokte Chihuahua heeft vaak een grote open fontanel en niet gesloten schedelnaden. Denk aan het risico hiervan! Door kruising van zeer kleine vader met zeer kleine moeder kunnen deze pups bovendien ernstige gezondheidsproblemen hebben of later krijgen, bijvoorbeeld een waterhoofd, schildklier- of leverproblemen. Natuurlijk kan in een nestje met normale ouders best eens een kleine Chihuahua voorkomen, dit kan een heel gezond hondje zijn.

CHIHUAHUA TE KOOP, CHIHUAHUA PUPS OF PUP.


af en toe schattige chihuahua pups te koop, in speciale kleuren te koop, zoals chocola chihuahua pup te koop,lavendel chihuahua pup te koop ,merle chihuahua pups te koop ,mokka chihuaua pups te koop,smoke chihuahua pupjes te koop ,mokka chihuahua pup te koop , lavendel chihuahua pupje te koop...enz.


Onze chihuahua zijn langharige en af en toe te koop en we hebben mini chihuahua pup te koop, in kleuren zoals chihuahua chocola te koop
,chihuahua lilac te koop, chihuahua tabby te koop, chihuahua brindel te koop, chihuahua lavendel te koop, chihuahua merle te koop,chihuahua mokka te koop, chihuahua smoke te koop, chihuahua beige te koop,chihuahua zwart te koop,chihuahua wildkleur te koop,chihuahua mokka lavendel te koop,chihuahua blauw te koop,chihuahua langhaar schoko te koop,chihuahua langhaar chocolade te koop, chihuahua langhaar schoko te koop ...enz.
De foto's van onze langharige chihuahua pups te koop vind je op pagina " pups te koop" op onze website.

Op onze website vind je heel veel informatie over de chihuahua langhaar te koop, teacub chihuahua te koop, drachtigheidskalender, socialiseren, normale maat van chihuahua langhaar te koop, mini chiwawa langhaar te koop.

Koop altijd bij een betrouwbare chihuahua fokker en informeer jezelf heel goed eer je een chihuahua koopt.!

Af en toe schattige langhaar chihuahua pups te koop bij chihuahua lovers, wij wonen inde provincie Antwerpen in de kempen .

Wij leven samen met onze grote liefde de langhaar chihuahua's


je ziet het zoveel staan op het internet en ze zijn zo schattig die kleine pupjes te koop in speciale kleuren te koop: chihuahua langhaar puppies te koop of chihuahua pups te koop in de kleuren zoals chihuahua chocola te oop,chihuahua bleu te koop, chihuahua lavendel te koop,chihuahua mokka te koop,chiuahua langhaar beige te koop,chhuahua langhaar Bleu merle te koop,chihuahua langhaar blond te koop of chihuahua langhaar pupjes te koop of regelmatig een nestje chihuahua langhaar beschikbaar en te koop of chihuahua pups langhaar af en toe te koop of langhaar chihuahua reu langhaar te koop of mini chihuahua pups te koop in erkende kennels te koop of chihuahua langhaar teefje te koop of chihuahua langhaar reutje te koop of chihuahua pups langhaar in kleuren zoals chocola,bleu,lavendel,mokka,beige,Bleu merle en blond te koop of chihuahua pupjes langhaar regelmatig een nestje beschikbaar of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua teacub te koop of mini chihuahua kennel heeft mini chihuahua teefje te koop of chihuahua teefje herplaatser te koop of chihuahua reutje te koop of hobby fokker van chihuahua heeft een reu en een teef te koop of hobby fokkers van chihuahua's heeft pups om te verkopen of kennel enkel met stamboom sint hubertus heeft korthaar chihuahua pups te koop.

Let wel heel goed op waar je u chihuahua pup aankoopt, het is het beste dat je u eerst heel goed informeerd, dat je de chihuahua ouderdieren ook te zien krijgt, is dit niet het geval koop dan je chihuahua elders aan waar je de ouders van de chihuahua pups wel te zien krijgt.


Wij zijn een erkende chihuahua hobby particulier fokker,af en toe hebben we een nest langhaar en korthaar chihuahua pups te koop bij onze kennel genaamd chihuahua lovers.

Je kan best een chihuahua kopen bij een erkende kennel particulier of hobby kennel.

Onze chihuahua's worden met de rootste zorg gefokt, binnenhuis grootgebracht, gesocialiseert en met veel liefde verzorgd.

Onze pupjes,wat zijn ze toch lief die kleine chiwawa's.InformatieOnze chihuahua ouder dieren stammen allen af uit zéér goede bloedlijnen en zijn zeer zorgvuldig uitgekozen.

Ze hebben stambomen van Sint hubertus van FCI, ons Viénna heeft een stamboom van UCI, volgende titels zijn behaald in de lijn :


"Europa-Cup-Sieger" "Olympia-Bundes-Sieger"


"Weld+Olymp+Bundes+Eu-Cup-SG.Berlin+Deutschland-Sieger"


" Wt-Id+Bd+Ch-Dtld+EU+Olymp+Berlin-Sg."


" Wt+Nat+Int-Jgd-Ch.,Dtld+vielf.Sg "

verder heb je nog volgende verenigingen die stambomen of Pedigree afleveren en dan kan je ook deelnemen aan tentoonstellingen: VRZ, CFD, UCI, FCI, VK,VDH,DHS,VRZe.V., CKD, CC,
Niet alle fokkers of kennels hebben er kaas van gegeten hoe chihuahua's op een deftige manier te fokken en te verkopen. wij met onze erkende hobby kennel hebben ook genetica en erflijkheidsleer bestudeerd en door de jaren ervaring mogen wij zeker over erkenning praten.

De kleinste honden ter wereld.Chihuahua hondjes zijn afkomstig uit Mexico, en een chihuahua is het kleinste hondje ter wereld. chihuahua's zijn eigenzinnige, overmoedige en speelse hondjes met karakter. Bekijk onze beschikbare chihuahua pups nu op onze website .


Karakteristieken


Er zijn 2 versies verkrijgbaar :

Langharige Chihuahua en

Kortharige Chihuahua.

Je ziet ze in alle mogelijke kleuren. Wij zetten regelmatig nieuwe foto's van de beschikbare Chihuahua pups op deze site.Zeer prachtige Bleu en Choco merle pupjes,reutjes en teefjes af en toe te koop met stamboom uit toplijn van sint hubertus !

Wij hebben twee mooie chihuahua reutjes en teefjes te koop en mini chihuahua pups.

Langharige chihuahua pupjes in speciale kleuren zoals lavendel,merle,chocola,choco,beige,blond,mokka,bleu, af en toe beschikbaar.Wij zijn chihuahua hobby fokker van langharige chihuahua's met de nodige kennis over genetica en erflijkheidsleer.Heel veel rasinformatie over chihuahua fokker, mini chihuahua's op onze website.informatie over de chiwawa op onze site en over de chihuahua fokker en let goed op wanneer je een pup koopt bij een chihuahua fokker,niet iedere chihuahua fokker heeft het goed voor met de minnie hondjes .

Intresse in chihuahua puppys langharig met speciale kleuren?ga altijd bij een goede betrouwbare chihuahua fokker.Chihuahua kopen,doe dit niet impusief ook niet met andere dieren of honden ,hondjes,puppies,pups,dieren...enz.chihuahua pups zijn o zo schattig .chihuahua pups zijn niet anders als andere puppies,denk na als je chihuahua pups of een pup wil aankopen en koop chihuahua pups of pup niet zonder na te denken,neem je tijd.CHIHUAHUA,PUPS,TE,KOOP,CHIHUAHUA,MINI,PUP,TE,KOOP

CHIHUAHUA pup te koop bij chihuahua lovers !

Regelmatig een teef of reu te koop in chocola.

Koop niet impulsief een chihuahua pup maar neem eerst uitgebreid informatie over de chihuahua pup die je wenst te kopen !


Zola ons Chihuahua reutje kleur bleu smoke, met stamboom Sint Hubertus uit toplijn bied zijn diensten aan als dekreu, maar is niet te koop mensen.


MOMENTEEL EEN SCHATTIG CHIHUAHUA PUP TEEFJE TE KOOP IN CHOCOLA KLEUR.


Onze chihuahua pups worden gezellig in huis grootgebracht.

We hechten ook veel belang aan het socialiseren van onze chihuahua pups alvorens ze verkocht worden en naar hun nieuwe baasjes gaan. Eens de pups aan hun nieuwe baasjes verkocht zijn, zetten zij het socialiseren van de chihuahua pupjes verder, wat héél belangrijk is.


een chihuahua pup koop je niet inpulsief, trouwens geen enkel dier !


EEN CHIHUAHUA IS EEN VRIEND VOOR HET LEVEN EN NIET ZOMAAR IETS DAT JE EENS EVEN SNEL KOOPT !

Een chihuahua pup kan je kopen in alle kleuren .

Chihuahua puppys kan je ook makkelijk houden op een appartement.

chihuahua pups zijn ook héél aanhangkelijk en zitten niet graag alleen thuis , zekers niet te lang.

Je hebt mini chihuahua's die je kan kopen, ze worden ook wel eens de teacub genoemd, doch deze zijn niet erkent en krijgen ook geen stamboom.Wij hebben chihuahua's, langharige te koop in verschillende chihuahua kleuren, chihuahua's in blauw, chihuahua mini puppies, chihuahua mini mini, chihuahua chocola pups, chihuahua pups in bleu merle, Chihuahua puppys, Chihuahua puppy, Chihuahua puppys, Chihuahua klein puppy,Chihuahua pups en puppies beschikbaar, Chihuahua minni of hele kleine minni minni chihuahua, Chihuahua puppy te koop met mooi appelkopje.


Meer info over de chihuahua


De Chihuahua is het kleinste hondenras ter wereld.

De Chihuahua is een echte gezelschapshond.

Chihuahua?s worden vaak schoothondjes genoemd.

Vaak is er één persoon binnen het gezin waarmee de Chihuahua een extra hechte band aangaat. Hoewel de meeste Chihuahua?s zo?n ?voorkeursbaasje? hebben, kunnen ze meestal ook prima opschieten met de andere gezinsleden - inclusief eventuele andere huisdieren.

Kortharige Chihuahua?s zijn qua karakter over het algemeen pittiger en feller dan hun langharige .

Het karakter van een langhaar chihuahua reutje is eender aan een langhaar chihuahua teef.

Een chihuahua met stamboom Sint Hubertus is evengoed als een chihuahua zonder stamboom , zolang de fokker maar weet met wat hij bezig is.

De chihuahua is een hondje die een groote persoonlijkheid heeft.Chihuahua puppy te koop bij chihuahua-lover.be in speciale kleuren ! aangeboden Chihuahua puppy te koop in chocola en ook een reutje te koop in bleu met mooi appelkopje. Chihuahua puppy te koop in mokka,choco,lavendel,merle...enz. We verkopen maar af en toe Chihuahua puppy's.


chihuahua kopen? Ze zijn zo schattig ze bieden je zelfs al een chihuahua pup aan die je kan laten overkomen met het vliegtuig.

chihuahua die met liefde en veel zorg werden grootgebracht.

Onze chihuahua's hebben een FCI stamboom uit zéér goede bloedlijnen.

Trefwoorden:chihuahua te koop,chihuahua pups te koop,chihuahua te koop,chihuahua kopen:chihuahua fokkers,teacup chihuahua te koop,gratis chihuahua pups,chihuahua namen,chihuahua fokker,chihuahua winkel te koop,chihuahua kleding te koop,chihuahua tassen te koop,mini chihuahua te koop,chihuahua karakter,langharige chihuahua te koop,chihuahua kleding winkel,gratis chihuahua,chihuahua kleertjes te koop,chihuahua kennel,chihuahua opvoeden,chihuahua kleding online te koop,chihuahua pups gratis,chihuahua pup te koop,

chihuahua store te koop ,chihuahua pups te koop,mini chihuahua pups te koop,chihuahua spullen,te koop ,chihuahua pups kopen of te koop,goedkope chihuahua pups te koop,chihuahua info,chihuahua tas,fokkers chihuahua,chihuahua informatie,erkende chihuahua fokkers,chihuahua tuigjes,chihuahua pup kopen,mini chihuahua pups ,langharige chihuahua pups te koop,chihuahua asiel,chihuahua korthaar,langharige chihuahua pups te koop,chihuahua draagtas te koop,honden chihuahua te koop,

chihuahua mandjes te koop,halsband chihuahua te koop,chihuahua kleren te koop, kruising chihuahua te koop,


Chihuahua te koop

Chihuahua pups

 

Tags: Chihuahua Pup || Chihuahua Pups || Chihuahua Puppy || Chihuahua Te Koop || Chihuahua Fokker || Chihuahua Kennel || Chihuahua Pups Te Koop || Chihuahua 2014 || Chihuahua Belgie || Belgische Chihuahua Tags: Chihuahua Pup || Chihuahua Pups || Chihuahua Puppy || Chihuahua Te Koop || Chihuahua Fokker || Chihuahua Kennel || Chihuahua Pups Te Koop || Chihuahua 2014 || Chihuahua Belgie || Belgische Chihuahua